Jom join MLM! [Pengguna] Kita semua jadi KAYO!


Clickbank Affiliate Marketing

Best ke join MLM ini? Dia janjikan passive income. Tapi zero capital tak payah bayar apa-apa pun. Tak keluar duit, betul ke? Apa lagi? Lets Jom! Ha! Sikit saja lagi guys. Rasanya tak sempat pun nak dapat 100,000 subscribers by Januari. Tapi that’s okay. Apa apa pun if you enjoy this video please share video-video I ini dengan kawan-kawan dan keluarga you. Baru-baru ini ada orang ajar I masuk MLM. Maybe dia noticelah I punya keteranampakan itu. I tak pernah masuk MLM sebelum ini. Jadi I nak dengar jugalah dia punya pitching dia punya business proposal. If it is good, then sure why not. If it is not I will still share my experience or my thoughts on apakah sebenarnya MLM ini? MLM sekarang ini dia tak suka dibahasakan MLM. Dia prefer bahasakan diri dia sebagai network marketing. Yalah, you sebagai manusia mesti ada network kan? Kawan you, keluarga you. Ingat, macam I suruh you share video-video I dengan kawan-kawan you itu. So dia pun samalah nak tap on to you punya network untuk convertkan orang dekat luar sana itu you punya network itu daripada menggunakan produk dekat luar sana yang standard kita pernah dengarlah. I bagi contoh, Colgate, Febreze, Cadbury, Nescafe. Daripada produk ini kepada menggunakan produk dia. Itu sahaja dia cakap. So produk-produk dia orang ini memang cover keperluan seharianlah pencuci pinggan, pencuci baju chocolate, coffee, tea macam-macam. Tapi bila I tengok produk dia orang ini. Tak adalah banyak sangat dia tak merangkumi semua. Contohlah kalau you ambil troli pergi Tesco you keluar you dapat lebih kurang 50 barang.

✉️ Business or marketing enquiries
➜ marketing@faizazmi.com

💰 Khidmat Takaful, Refinance-Jual-Beli Rumah, LPPSA dan ASBF
➜ https://bit.ly/FFwhatsap

🧮 Kelas DEBT SNOWBALL
➜ https://bit.ly/debt2021

🛒 Shopee affiliate
➜ https://bit.ly/ffshopeeYT

⚠️ Disclaimer: I am NOT a financial advisor nor a “guru”. Investments must be made within your capabilities and at your own risks. All content provided is for informational purposes only and I make no representation to its accuracy nor completeness. I am not liable for any errors, omission, or availability of any information. My views are my own. I am not responsible for any comments or content posted on this channel. By commenting, you are solely responsible for your own views. I am not liable for any damages nor harm resulting from any content or interactions on this channel

Kalau you nak support perjuangan hal ehwal pengguna, bolehlah berikan sedikit sumbangan:
🔴 DuitNow: SA0268990H
🟡 MBB direct: 562973004667
🔵 TnG QR: https://bit.ly/fftngqr
🟢 Bank QR: https://bit.ly/ffbankqr
⚫ BuyMeACoffee: https://bit.ly/ffkopio

Social-media platform terkini:
🟩 Whatsap: https://bit.ly/FFwhatsap
🟪 Instagram: https://instagram.com/financialfaiz
🟦 Facebook: https://facebook.com/financialfaiz
🟥 Telegram: https://telegram.me/financialfaiz
⬛ TikTok: https://tiktok.com/@financialfaiz
🟨 Twitter: https://twitter.com/financialfaiz

00:00 Intro
00:55 MLM = Network marketing
01:58 Produk berkualiti?
02:55 Harga produk mahal
03:49 Contoh: Toothpaste
05:02 Contoh: Toothpaste-MLM
06:40 Contoh: Detergent
08:13 Customer Supply Chain
09:41 Speedmart network besar
10:20 Potong orang tengah
11:31 Zero-capital?

#financialfaiz #pengguna #MLM

Jom join MLM! [Pengguna] Kita semua jadi KAYO! – Kalau you pergi dekat kedai dia orang ini you tak akan dapat 50 barang daripada kedai dia sebab ada barang yang dia tak ada. Dia bangga, dia kata ada 400-500 produk tapi bukan semua produk itu berkenaan dengan you. Yang you betul-betul nak dia tak akan ada. Nombor dua, biasanya dia orang akan selalu cerita pasal kualiti produk dia bagus. To be honest I tak boleh nak verify this informationlah sebab dia akan keluarkan softcopy certification dia dia bagi product review lah ada orang pakai. Iklan dia pun cantik jugalah sebenarnya. Tapi, I’m not convince sebab again kalau kita pakai contoh Colgate tadi eh. Dulu sampai sekarang pakai Colgate. Tak pernah ada masalah so farlah. Tapi tiba-tiba kena tukar kepada produk lain yang I tak kenal background dia. The only thing yang I tahu pasal produk ini keluar daripada mulut orang yang nak convertkan I menjadi MLM-er ini. Tapi, I prefer status quo bukan sebab I tak berani mencuba tapi I tak convinced dengan apa yang dia presentkan itu. So kalau hati dah tak nak nak cakap apa lagi? And this is very important ya for you, yang tengok video ini. Sebab when you become an MLM-er you so to speak bukannya menjual sangat dekat oranglah. You just jual the idea supaya orang itu pakai produk-produk yang company MLM you itu jual. Tapi kalau you sendiri tak boleh percaya dengan produk itu macam mana you nak ajar orang untuk percaya? Okay nombor tiga ya produk dia, astaghfirullahalazim mahal. So, the pitch for them is for us to ubah okay daripada you beli coklat daripada Cadbury, you beli coklat dia. Daripada you beli ubat gigi daripada Colgate, you beli daripada dia. Daripada you beli sabun basuh baju daripada Febreze, you beli daripada dia. Masa