M.L.M ( MANTAN LEUWIH MULUS ) – LAIN UDIN AND FRIENDS x ASEP BALON ( OFFICIAL LYRIC VIDEO )


Clickbank Affiliate Marketing

Artist: LAIN Udin And Friends , Asep Balon
Composer: Surabi Gelo
RAP : Asep Balon
Music Producer: SG Entertainment
Music Arranger: LAIN Udin And Friends
Mixing & Mastering: LAIN Udin And Friends
Executive Producer: SG Entertainment

Keyboard : Agil Sugiarto
Biola : Ilham Gustiar

Director: Surabi Gelo
Assistant Director: Reka Niko
DOP and Editor: Reka Niko

LIRIK :
Song :

Kaduhung sagede gunung gering nangtung ngalanglayung
Kamari panggih jeng mantan pangling
Bengetna gelispisan
Bahelamah maneh caludih
Ciga ucing nang pamanggih

Reff :
Naha maneh lewih mulus disaat jeng urang putus
Naha maneh lewih renyah saprak jeng urang papisah
Naha maneh lewih gurih saprak lila teu papangih
Naha maneh lewih lejat nyieun urang kasuat suat.

Rap :
Naha maneh ayeuna mah asa jadi mantep?
Padahal baheula beungeut ciga cangkang salep
Make skinker mahal jadi teu katempo goreng
Keur baheula jeung aing masih make seger snow koneng
Ningali maneh ayeuna hate asa melag
Komo ningali kabogoh maneh nu beungeutna rempag
Tapi aing boga elmu anyar keur dilakukeun
Meh kabogoh jadi leuwih geulis kudu diputuskeun!

Song :

Kaduhung sagede gunung gering nangtung ngalanglayung
Kamari panggih jeng mantan pangling
Bengetna gelispisan
Bahelamah maneh caludih
Ciga ucing nang pamanggih

Reff :
Naha maneh lewih mulus disaat jeng urang putus
Naha maneh lewih renyah saprak jeng urang papisah
Naha maneh lewih gurih saprak lila teu papangih
Naha maneh lewih lejat saprak jeung urang papegat

Naha maneh lewih mulus disaat jeng urang putus
Naha maneh lewih renyah saprak jeng urang papisah
Naha maneh lewih gurih saprak lila teu papangih
Naha maneh lewih lejat nyieun urang kasuat suat.

Digital Stream:
ITunes
Spotify
Joox
Dezzer

Contact Person:
email: sgmajalaya@gmail.com
Phone: 082130202030

SG Entertaintment 2020
#SGEntertainment #MLM #Majalaya